Ruilen en retourneren

Wij vinden het belangrijk dat de aankoop helemaal naar wens is! Daarom betaalt u voor een retour alleen de postzegels en geen verwerkingskosten of administratie kosten. Retourneren kan tot 14 dagen na uw aankoop.

Afwijkende retourvoorwaarden.

VoedingsBH's. Bij een zwangerschap en bevalling is niet alles vooraf te voorspellen. Daarom hanteren we op voedingsBH's een ruimere retour termijn (tot 14 dagen extra) als alle andere lingerie en badmode. Wil je hier gebruik van maken? Stuur ons een berichtje wanneer je de BH gaat retourneren en wij handelen alles voor je af. Kousen. Kousen worden om hygiënische redenen niet retour genomen.

Alle retourvoorwaarden zijn hier terug te vinden in de algemene voorwaarden.

Retourneren van artikelen.

1. Log in op uw account en klik "Product retourneren" aan.
2. Klik op "Nieuwe retour aanmaken", vul de gegevens in, print het formulier (of schrijf het retournummer op de factuur als je geen printer hebt).
3. Voeg de artikelen en het retourformulier/factuur samen in de envelop waarin bestelling is bezorgd. Plak de envelop zorgvuldig dicht en frankeer deze.

FitnessBhs Webshop retourneren

Wij ontvangen het retourpakket en zullen de door jouw gewenste afhandeling regelen. Heeft u gekozen voor geld terug, dan ontvangt u dit doorgaans binnen 3-6 werkdagen. Mocht u nog vragen hebben over het retourneren van producten, kijk dan bij veel gestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.